Beste VVH Forum-gebruiker,
Al meer dan 200 medewerkers van SHM's en de VMSW melden zich aan op het VVH-Forum.
Tot nog toe werden er maar enkele berichten gepost. Aarzel echter niet om een nieuw gesprek te starten en ook je collega's aan te moedigen om zich te registreren en deel te nemen. Hoe meer Forum-gebruikers er zijn, hoe meer ervaringsuitwisseling er kan gebeuren.
Via het Forum kan je ook heel eenvoudig documenten met elkaar uitwisselen.
Als je vragen hebt, kan je me altijd een mail sturen (sven.van.elst@vvh.be).
Veel succes!
Sven

Welzijnsinitiatief Ons Onderdak

Vorige werd besloten om het poetsen in de gemene delen van appartementsgebouwen te staken omwille van risico en het soms zeer aanklampende gedrag van onze huurders t.a.v. de poetsvrouwen. Zij voelden zich om begrijpelijke redenen niet meer veilig. Complementair aan deze ingreep worden alle bewoners van de meersgezinswoningen gecontacteerd (112 via mail) en 187 via telefoon. We zijn daar nu volop mee bezig en de reacties zijn begripsvol en zeker niet afwijzend. Uiteraard zullen vanaf dan ook geen kosten aangerekend worden voor onderhoud (terugstorting na ophef maatregel).
Na deze campagne zulle we alleenstaanden in de wijken, te beginnen met de oudsten, eveneens contacteren vanuit deze bezorgdheid. Twee personeelsleden zijn hierbij betrokken. Eén collega richt zich op groepsgebeuren en onderlinge afspraken de andere op individuele psychosociale problematieken.

Log In of Registreer om te reageren.