Beste VVH Forum-gebruiker,
Al meer dan 200 medewerkers van SHM's en de VMSW melden zich aan op het VVH-Forum.
Tot nog toe werden er maar enkele berichten gepost. Aarzel echter niet om een nieuw gesprek te starten en ook je collega's aan te moedigen om zich te registreren en deel te nemen. Hoe meer Forum-gebruikers er zijn, hoe meer ervaringsuitwisseling er kan gebeuren.
Via het Forum kan je ook heel eenvoudig documenten met elkaar uitwisselen.
Als je vragen hebt, kan je me altijd een mail sturen (sven.van.elst@vvh.be).
Veel succes!
Sven

Welzijnsinitiatief Geelse Huisvesting

Extra maatregelen omtrent corona

  1. Alle OCMW’s en wijkwerking Geel zijn op de hoogte gebracht dat er na 1 maand daling van 20% inkomen een huuraanpassing kan gebeuren. Wanneer huurders met ons contact opnemen over hun achterstal, gaan wij ook direct de vraag stellen of zij een daling van 20% van hun inkomsten hebben.

  2. Er is met elke gemeente/OCMW contact opgenomen met de vraag welke acties zij ondernemen voor de ouderen. Geelse Huisvesting vult hierbij aan :
    • Opbellen van iedere huurder boven de 80 jaar : vragen of alles OK is, of ze de nodige zorgen krijgen, doorverwijzen indien nodig,… een luisterend oor zijn.
    • Opbellen van alleenstaanden tussen 65 jaar en 80 jaar : vragen of alles OK is, of ze de nodige zorgen krijgen, doorverwijzen indien nodig,… een luisterend oor zijn.

  3. We gaan uitzoeken om alle huurders met een mailadres een toffe paasboodschap te sturen en alle huurders met GSM nummer een SMS/whatsapp bericht.

Log In of Registreer om te reageren.