Beste VVH Forum-gebruiker,
Al meer dan 200 medewerkers van SHM's en de VMSW melden zich aan op het VVH-Forum.
Tot nog toe werden er maar enkele berichten gepost. Aarzel echter niet om een nieuw gesprek te starten en ook je collega's aan te moedigen om zich te registreren en deel te nemen. Hoe meer Forum-gebruikers er zijn, hoe meer ervaringsuitwisseling er kan gebeuren.
Via het Forum kan je ook heel eenvoudig documenten met elkaar uitwisselen.
Als je vragen hebt, kan je me altijd een mail sturen (sven.van.elst@vvh.be).
Veel succes!
Sven

Welzijnsinitiatief Providentia

In deze nieuwsbrief vindt u enkele welzijnsinitiatieven van Providentia, o.a. een kleurplaat en 'beste buur' kaartjes.

Het onderdeel over de huurprijsherziening voor technisch werklozen werd opgesteld voorafgaand aan de versoepeling ervan bij besluit van 27 maart 2020. Providentia informeerde de huurders afzonderlijk over deze wijziging.

Reacties

  • Hallo ik lees dat er hier slechts een herziening gegeven wordt na 3 maanden verlaagd inkomen dus pas vanaf juli en dan mogelijk afbetalingsplan. In de richtlijnen staat toch dat 1 loonfiche volstaat met bewijs techn werkloosheid en uiteraard 20% daling tov referentiejaar.. om al een herziening sneller toe te staan. Wij passen dit zo toe..Goed Wonen. Rupelstreek. Wel voor periode van 3 maanden ipv voordien 6 maanden geldigheid. Werd zo aangepast in intern huurreglement. Gewoon ter info

  • Het onderdeel over de huurprijsherziening voor technisch werklozen werd opgesteld voorafgaand aan de versoepeling ervan bij besluit van 27 maart 2020. Providentia informeerde de huurders afzonderlijk over deze wijziging.

Log In of Registreer om te reageren.